MÜSİAD Çorum Şubesi üyeleri; OSB’de faaliyet gösteren Arar Makina’nın ev sahipliğinde bir araya geldi. Yemeğe; Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kurulu Yönetimi ve Çorum MÜSİAD üyeleri ile Ak Parti İl Başkanı ve MÜSİAD Kurucu Başkanı Rumi Bekiroğlu katıldı.
Yemek sonrası selamlama konuşması yapan Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, “Üyelerimizle en son Ramazan iftarı programımızda bir araya gelmiştik. O günden bugüne ülkemizde çok önemli gelişmeler oldu. Ama bu süreçte en önemli kazanımımız; milli birlik ve beraberliğimiz güçlenmesi oldu. MÜSİAD olarak her zaman milletimizin, hakkın ve haklının yanında durduk. Bu süreçte de bu duruşumuzu hiç bozmadan meydanlarda demokrasi nöbetlerine katıldık. Ardından 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri için yardım kampanyası düzenledik. Hem nöbetlerde bizi yalnız bırakmadığınız hem de yardım kampanyamızdaki desteklerinizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah bize böylesi acılar yaşatmasın, birliğimiz bütünlüğümüz bozulmasın. Ayrıca bu akşam bizim bir araya getiren Arar Makine firmasının değerli sahipleri Arif ve Yaşar Tenikeci’ye şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ayrıca şubenin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Köksal; önümüzdeki günlerde yasalaşan vergi affı ve yeni açıklanan KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme toplantıları düzenleyeceklerini kaydetti.
Müsiad Kurucu Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun selamlama konuşmasından sonra, aile fotoğrafı çekimi ile program sonlandı. (Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim