AK Parti Genel Merkezi’nde Teşkilat Başkanlığında görev yapacak yeni başkan yardımcıları belirlendi.
Buna göre 22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine tekrar getirildi.
Alınan bilgiye göre, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılıklarına İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Konya Milletvekili Ömer Ünal, 22, 23 ve 24 dönem Murat Yıldırım Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, 22. dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, 22. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe ve 23. dönem Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın getirildi.
Kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını belirten Murat Yıldırım, “Partimin bana verdiği her görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bundan sonrada her türlü görev ve sorumluluktan kaçmayacağım. 8 Haziran 2016 tarihinden itibaren AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine tekrar başladım.
Bizi bu göreve layık gören Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ve Teşkilat Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Ataş’a teşekkür ederim. İlk günkü heyecan ile partimize ve milletimize hizmete devam edeceğiz. Rabbim utandırmasın” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim