AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Yıldırım, Türkiye’nin ilkleri gerçekleştirmesi ve bölgesel bir güç olmasının bazılarını rahatsız ettiğini dile getirdi.
Terör örgütlerinin tamamının ülke topraklarından kazınacağını belirten Yıldırım, hangi terör örgütü olursa olsun herhangi birine sempati duyan, destekleyen, terörle bağlantısı olan tüm kamu görevlilerinin temizleneceğini de kaydetti.
Dünyada Türkiye üzerinde oynanan oyunların, kurulan tezgahların en büyük sebebinin mazluma el uzatması, güçlü bir ülke olmasından kaynaklandığına dikkat çeken Murat Yıldırım, Türkiye'de hizmet açısından hiçbir eksik olmadığını, birlik ve beraberlik içinde ülke ve millete sahip çıkmaya devam edeceklerini anlattı.
Yıldırım, Türkiye'nin büyümesine ve gelişmesine fırsat vermemek için bir takım grupların hain planlarını ortaya koymaya çalıştığını, milletin ise bu oyunları bozmayı başardığını dile getirdi. Milletin ülke üzerinde oynanan kötü oyunları bozmaya devam edeceğini vurgulayan Murat Yıldırım, terörle bağlantısı bulunanların tespiti sırasında ince bir çizgi üzerinde çalışılması, kurunun yanı sıra yaşın da yakılmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim