Ak Parti 22, 23 ve 24. Dönem Çorum Milletvekili, Pınar Koleji ve MY Koleji Kurucusu Murat Yıldırım, yurdun çeşitli yerlerinde açtığı özel okullarla, “ulusal marka” oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve Çorum’u en iyi şekilde temsil ediyor.
ÜST DÜZEY KATILIM
MY Okulları Bağlıca Yerleşkesi de seçkin bir katılımla eğitim-öğretime açıldı.
Açılışa, İstanbul Milletvekili Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Tokat Milletvekili Zeyid Arslan, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, Hatay Milletvekili Abdulhadi Kahya, Ak Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Etimesgut, Sincan, Gölbaşı, Keçiören İlçe Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
“DÜŞÜNCELERİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLEN BİREYLER”
Pınar Koleji ve MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım açılış konuşmasında, eğitimdeki temel amaçlarını şu şekilde açıkladı:
“Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu, güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı, ülke geleceğini biçimlendiren gençler yetiştirmek, misyonumuzu oluşturmaktadır.
Eğitim-öğretim faaliyetinin her aşamasında, modern araç-gereç ve yöntemlerden yararlanan özenle seçilmiş eğitim kadrosuyla sektörünün öncü ve örnek kurumu olarak; içinde yaşanılan zamanın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettirip gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını da bilerek hazırlıklarını o doğrultuda yapan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, başkalarının yaşama hakkına saygı gösteren, iletişime açık, birikimli, donanımlı ve derinlikli gençler yetiştirebilen seçkin bir Türkiye markası olmaktır.
Önceliğimiz her zaman açmış olduğumuz kurumlarımızın özelliği sıcak bir aile ortamı sunmak. Renklerimizin zenginliği bizleri anlamlı kılıyor,birlik ve bütünlüğümüzü sağlıyor, çalışmalarımıza yön veriyor.”
“TEMEL DEĞERLER VE MODERNİZM”
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem de konuşmasında, devlete hayırlı nesiller yetiştirilmesine katkılarından dolayı Murat Yıldırım’a teşekkür ederken, eğitimdeki çalışmalarının gelecek açısından olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi.
Orhan Erdem, “Artık Türkiye kabuğunu kırmıştır.İnanıyorum ki MY Okulları eğitimde demokrasiyi,özgürlüğü ,insan haklarını,bireyi,vatandaşlık olgusunu ,temel değerlerimizi, modernizmi ,teknolojik gelişmeleri takip ederek ülkemize hizmet edecektir” dedi.
“EĞİTİMCİ KİMLİĞİYLE SORUMLULUK ALDI”
İstanbul Milletvekili Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, MY Okulları, Murat Yıldırım Eğitim Kurumları’nın 23. şubesini açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Murat Beyi 20 yıldır tanıyorum. Eğitimci kimliğiyle sorumluluk alıp, devletimize, milletimize sağlıklı eğitim kurumları kazandırması takdire şayan” ifadesini kullandı.
Sadece çocuklara değil, anne-babalara da eğitim verilmesi gerektiğine dikkat çeken Mustafa Ataş, “Çocuklarımızın devlete-millete hayırlı, iyi yetişmiş, demokrasiyi sindirmiş, özgür vicdanlı bireyler olarak hayata hazırlanmaları, geleceğimiz için büyük önem taşıyor.” diye konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim