AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Çorum Pancar Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcu, Merkez Köy Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Oral ve merkeze bağlı köylerin muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Müdürü Orhan Sarı, Edirne’de görev yaptıktan sonra tekrar Çorum’a döndüğünü belirterek, “Edirne’de yaptığımızın on katını Çorum’da yapacağız. Sizlerin sorunlarını çözmek için gece-gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Çorum’un tarımda atılım yapması noktasında bir takım projelerin üzerinde çalıştıklarını, bu kapsamda milletvekillerinden de gerekli desteği aldıklarını kaydeden Sarı, “Kendim de Çorumluyum. Bu nedenle üzerimdeki yük iki kat daha fazla” ifadelerini kullandı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise “Köylerde bu dönem hizmet yılı oldu. 610 kilometrelik asfalt ile bu sene rekor kırdık. Köylerde yol, kilittaşı, kanalizasyon ve içme suyu sorunu bitti denecek kadar azaldı. Tabi ki yapılması gereken bazı eksiklikler de var” dedi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim