AK Parti’nin kuruluşunda beraber görev aldıkları çalışma arkadaşları tarafından gerçekleştirilen ziyaretten onur ve mutluluk duyduğunu belirten Özdemir, partinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve desteklediğini, AK Parti ile ülkenin her alanda geliştiğini söyledi.
Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ise AK Parti’nin kuruluşunda beraber yol yürüdüklerini, o günlerden bugünlere kolay gelinmediğini kaydetti.
Yapılan çalışmalar ile Türkiye’nin müreffeh seviyesinin arttığını belirten Yıldırım, her zaman muhtarların yanında olduklarını ifade ederek, “Sizler bir mahallenin temsilcisi değil bizler gibi hizmetkârısınız. Muhtarlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Bizler gibi mahallelerimize yaptığınız hizmetler mahallenin gelişmesine katkı sunmaktadır. Hak için hizmet etmektir. Bizler de siz değerli muhtarlarımıza hükümetimiz ve partimiz olarak yaptığımız iyileştirmeler ile hizmetlerinize karşılık küçük bir maddi destek verdik" dedi.
Ak Parti İl Başkanı Bekiroğlu ise "Muhtarlıklar bize milletimizin emanetidir. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara karşı özen ve hassasiyet göstermesinin önemini çok iyi biliyoruz” dedi.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Anaç da millete hizmetin ilk noktasının muhtarlıklar olduğunu belirterek, “Biz de bu başlangıç noktamızı çok iyi biliyor ve sizin sorunlarınızla hem yerelde hem de genelde elimizden gelen gayreti göstermeye ve yardıma her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim