Bazı köy muhtarlarından oluşan bir heyet, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere'yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.
Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, siyasi partiler gibi muhtarlarında demokrasinin olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade ederek, muhtarların demokrasinin en önemli kılcal damarını oluşturduğunu söyledi.
CHP olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarların emrinde olduklarını kaydeden Suludere, "Muhtarları köylerdeki gözümüz ve kulağımız olarak görüyoruz. Bu anlamda CHP olarak her zaman muhtarlarımızın emrinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. CHP olarak muhtarlarımızın sorunları bizlerin sorunudur. CHP olarak muhtarlarımızdan gelecek her türlü sorun ve talebin çözümü konusunda elimizden gelen çabayı göstereceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.
Ziyarette Küçükgülücek Köyü Muhtarı Hacı Koca, Bozboğa Köyü Muhtarı Doğan Kara, Çalıca Köyü Muhtarı İsmail Üstündağ, Karaağaç Köyü Muhtarı Yunus Akkaya, Evci Yenikışla Köyü Muhtarı Abidin Gündoğar, Hımıroğlu Köyü Muhtarı Bülent Turna, Kazıklıkaya Köyü Muhtarı Eyüp Ispanak, Palabıyık Köyü Muhtarı Önder Göçen, Çobandivan Köyü Muhtarı Sinan Ergen, Mislerovacığı Köyü Muhtarı Halil İbrahim Ergün, Arpalık Köyü Muhtarı Necati Uysal, Çayhatap Köyü Muhtarı Ali Örgel ve Evci Ortakışla Köyü Muhtarı Abbas Aslıhak katıldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim