Çorum Muhtarlar Derneği üyeleri, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyarette; Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş, Çöplü Mahalle Muhtarı Yılmaz Kılcı, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ve Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar hazır bulundu.
Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan; Çorum’un 14 mahallesinin sorunlarına ilişkin İl Emniyet Müdürü Kolcu’ya bilgiler verdi.
Burunçiftlik Kavşağı’ndan Çimento Kavşağı’na kadar olan bölünmüş yolda hız limitinin 50 kilometre ile sınırlandırıldığı ve bu yolda yeniden düzenleme yapılması gerektiğine ilişkin talep Emniyet Müdürü Kolcu’ya iletildi.
Ayrıca; açık tütün satan işyerlerinde kaçak sigara satışlarının yapıldığı; mobilet, motosiklet ve akülü motorların gürültüye sebebiyet verdiği ve metruk evlerde madde bağımlısı gençler tarafından uyuşturucu kullanıldığı da gündeme getirildi.
Gerek asayiş gerekse trafik düzenlemeleri ile ilgili Çorum’da vatandaşın güvenliğini tehdit edecek bir durum söz konusu olmadığı ve İl Emniyet Müdürlüğü olarak gereken her türlü önlemleri aldıklarını belirten İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise; güvenlik çalışmalarına ilişkin muhtarı bilgilendirdi.
Ziyaretlerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden Kolcu, “Çorum’a ne katarız dersinde olmalıyız. Şehrimizde huzur olursa hepimiz mutlu oluruz” dedi.
(Onur MÜLAZIM)

Editör: TE Bilisim