Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye’nin mahallelerde gerçekleştirdiği hizmetlerde muhtarların her türlü desteği verdiğini belirterek, “Mahallelerimizde bir nevi Belediyemizin temsilcileri oldular. Bulundukları bölgelerin varsa eksikliklerinin tespit edip, belediyemize bildiriyorlar. Biz de gereken neyse onu yapıyoruz. Karşılıklı uyum içerisinde 9 yıldır çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde bu süreci devam ettireceğiz. Ben muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

Mahalle muhtarları adına konuşma yapan Gülabibey Mahalle Muhtarı Hikmet Durgun ise şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da haklı olan her durumda Belediye’nin yanında olacaklarını dile getirdi. Durgun, “Muhtarlarımız olarak sizleri seviyoruz Belediyemizden çok memnunuz. İnşallah bu yatırımların hizmetlerin devamı gelecektir. Bundan hiç endişemiz yok” dedi.

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Belediye hizmetlerinin daha hızlı verilebilmesi için belediyenin ilgili birimleri ve muhtarlar arasında bir Whatsaap grubu oluşturma talebinde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim