Değiştirilen caddenin adına 2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun adı verildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, “Milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi her türlü siyasi tartışmanın üstünde tutarak ülkemiz ve milletimiz için önemli hizmetlerde bulunan değerli dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını beldemizde yaşatmak istedik. Yazıcıoğlu, kişiliği, karakteri, siyaset üslubu ve her şart ve koşulda dik duruşuyla milletimizin gönlünde ve dualarında varlığını devam ettirmektedir.
Yazıcıoğlu, ilkeli siyasi kişiliğiyle birlikte milletini ve vatanını seven, kendisini davasına ve milletine adamış bir gönül insanı olarak herkesin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Gençlik yıllarından itibaren hayatı boyunca her türlü zorluklarla karşılaşmasına rağmen duruşundan asla taviz vermemiştir. Bu vesileyle Yazıcıoğlu’nu ve onunla beraber hakka yürüyen dava arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim