Bahçeli, “1 Kasım seçim neticesinin kriz ve kaosa davetiye çıkarmaması için, 4 ilkemizi kabul eden HDP dışındaki her partiyle, diğer bir seçenek olarak, seçim beyannamelerimizi bir hükümet protokolü haline dönüştürmeye peşinen hazırız, bunu da muhataplarımıza bildiriyoruz. 1 Kasım seçimleri 7 Haziran gibi sonuçlanırsa, HDP dışındaki partilerle koalisyon kurmaya hazırız” dedi.

İŞTE MHP’NİN ÖNE ÇIKAN O VAATLERİ
MHP seçim beyannamesinden en çok öne çıkan vaatler ise ‘her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacağı, mazotun 1 lira 75 kuruş yapılması, üniversite sınavının kaldırılması, emeklilere yılda iki defa 1400 TL emekli destek ödeneği verilmesi, evlenecek gençlere 10 bin TL faizsiz kredi, evi olmayan ailelere aylık 250 TL kira yardımı’ gibi konular oldu.

AV. MUHSİN KOCASARAÇ TOPLANTIDAYDI
Ankara Arena’da yapılan toplantıya MHP Çorum Milletvekili Adaylarından Avukat Muhsin Kocasaraç da katıldı. Kocasaraç, toplantı öncesi partinin önemli isimlerinden eski milli futbolcu Saffet Sancaklı ve Prof. Dr. Ümit Özdağ ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Ankara Milletvekili Adayı Hidayet Vahpoğlu ile salonda hatıra fotoğrafı çekindi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim