Muhsin Kocasaraç, Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
İl başkanlığında gerçekleştirilen basın açıklamasında gerek ülkede gerekse Çorum’da sıkıntıların had safhada olduğunu ifade etti.
Ekonomi, sağlık, yargı, eğitim, memur, işçi, emekli, ülkenin bölünmez bütünlüğü, vatanseverlik, Türküm demek ve anayasal güvencelerin sıkıntılı olduğunu belirten Muhsin Kocasaraç, anayasa üzerine yemin edenlerin anayasayı tanımadığını ifade etti. Vatandaşa gösterilmeyen hoşgörünün bölücülere gösterildiğini vurgulayan Kocasaraç, çocukların uyuşturucu tehdidi altında olduğunu ve bu sorunların çözüm adresinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurguladı.
Gelinen durumda sorunların milli birlik ve dayanışma ruhuyla aşılarak Türkiye’nin dönüşü olmayan bir felakete sürüklenmesinin önüne geçilmesi gerektiğini anlatan Kocasaraç, “siyasi partiler arasında hem milliyetçiliği, hem muhafazakarlığı, hem demokratlığı, bünyesinde eriterek sağlıklı bir sentez yapabilen tek partinin MHP olduğunu ifade etti.
Yolsuzluğa karşı mücadele veren ve çözüm olacak kadroların yine MHP içerisinde bulunduğunu söyleyen Kocasaraç, mevcut iktidarın 3 dönemdir ülkeyi yönettiğini, bu süre içerisinde Çorum ve ilçelerine yeterli hizmetin gitmediği gibi işsizliğin de çığ gibi büyüdüğünü belirtti.
Milletin sağa sola bakacak halinin kalmadığını belirten Kocasaraç yaptığı konuşmada tek çarenin MHP olduğunu kaydetti.
Kocasaraç, “Üç dönemdir, verilen oyun karşılığını alamayan, hizmet alımında hor görülen hak ettiği hizmeti alamayan Çorum’a söz veriyoruz. Allah nasip eder milletvekili seçilirsek, kısa sürede hak ettiği hizmeti biz getireceğiz. Hemşehrilerim daha önce başka partilere oy vermiş olabilir ama bu seçimde yolsuzluğa, yoksulluğa ve ülkenin parçalanmasına dur diyerek iktidara bir uyarı ver. MHP’nin tek hedefi tek başına iktidar olmaktır. MHP’yi iktidara taşımak için adayız” diye konuştu.


(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim