Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası nedeniyle Çorum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım ile Oda Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabul etti.
Dün gerçekleşen ziyarette SMMMO Şube Başkanı Muzaffer Yıldırım, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin çözüm bekleyen pek çok sorunları bulunduğunu belirterek, “Son derece dikkat ve titizlik isteyen, meşakkatli bir meslek icra ediyoruz. Ülkemizde birçok meslek grubunun yıpranma payı, yasalarla düzenlenmiş durumda. Yaptığımız iş gereği beynimiz ve zihnimiz oldukça yoruluyor. Bu nedenle biz de ‘beyin amortismanı’ istiyoruz.” diye konuştu.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizler muhasebe defterlerini tutarken, bir yandan da ülkenin geleceğini kayıt altına almış oluyorsunuz. Kayıt dışılığın önüne geçilebilmesi adına son derece önemli bir vazife yürütüyorsunuz. Bu nedenle yaptığınız işi çok önemsiyor ve sorunlarınızın bir an önce giderilmesini diliyorum.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda SMMMO Şube Başkanı Muzaffer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye çiçek takdim ettiler.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim