MHP 19. Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin’i ziyaret ederek, kendisine ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
MHP il teşkilatının da hazır bulunduğu ziyarette Şemsek, 2015 Genel Seçimleri ve gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Ülke tarihi açısından en bunalımlı dönemin şu günlerde yaşandığını belirten Şemsek, Türkiye Cumhuriyeti’nin iç savaş ve bölünme tehlikesi ile de karşı karşıya olduğunu söyledi.
Şemsek, “AKP hükümeti devam ettikçe ya bölünme kabul edilecek ya da ülkede iç savaş çıkacak. AKP’ye oy veren vatandaşlarımızın ülkenin durumunu iyi tahlil etmesi gerekiyor. Ülke göz göre göre bölünüyor. Devlet otoritesi yok olmuş durumda. Anayollarda ulaşım yapılamamakta, yollara hendekler kazılmakta. AKP hükümeti kazılan hendekleri kapatmak yerine yolsuzlukların üzerini kapatıyor” dedi.
AKP hükümetinin ülkeyi iyi yönetemediğini ifade eden Şemsek, “AKP il başkanları, kum torbaları ile çevrili binalarda ve polisler tarafından korunmaktadır. Yerel yönetimler, valilikler, kaymakamlıklar ve devletin tüm kurumlarında yolsuzluklar yapılmaktadır. İktidarın paçasından yolsuzluk ve pislik akmakta, vatandaşın cebinden para çalınmaktadır. Böylesi bir yönetim anlayışı olamaz” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevini yapmadığını ve Anayasa’yı çiğnediğini belirten Şemsek, Erdoğan’ın şahsi kavgalarından dolayı da ülkede bir takım problemlerin çıktığını dile getirdi.
Konuşmasında, ülke nüfusunun yüzde 20’sinin işsiz olduğunu hatırlatan Şemsek, ülke açısından bu durumun sosyal bir felaket olduğunu söyledi. Muharrem Şemsek, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde vatandaşların doğru kararlar vermesi gerektiğini ifade etti.
Toplumun ahlaki ve ekonomik açıdan büyük bir çıkmazda olduğunu belirten MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin ise, MHP’nin iktidara gelmesi ile tüm problemlerin çözüme kavuşturulacağını söyledi.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim