Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucu Genel Başkanı, eski MHP Genel Başkan Yardımcısı, 19. Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, muhteşem bir nikah merasimiyle Gülcihan Cavlı ile hayatını birleştirdi.

Gülcihan & Muharrem Şemsek çiftinin düğün törenleri geçtiğimiz günlerde Ankara Oran’da bulunan Türk Japon Kültür Vakfı’nda gerçekleştirildi.

MHP ve ülkücü hareketin önemli isimlerinin biraraya geldiği düğüne MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, merhum Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş, eski Bakan Kürşat Tüzmen, eski milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Ülkü Ocakları Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz başta olmak üzere Deniz Bölükbaşı, Mevlüt Karakaya, İbrahim Çiftçi, Melek Denli Karaca, Lokman Abbasoğlu, Ökkeş Kenger, Rıza Müftüoğlu, Sinan Ocak, Haluk Pirimoğlu, Nuri Okutan, Yusuf Okumuş, Ayhan Acar, Osman Sevimli, Yaşar Yıldırım, Erkan Haberal, Ayhan Ünal, Olcayto Turhan, Süleyman Yılmaz Soysal ve Ercan Ahi gibi ülkücü hareketin önemli isimleri katıldı. İYİ Parti Isparta milletvekili Nuri Okutan da törende hazır bulundu. CHP Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut ile Çorum’dan çok sayıda davetli de düğüne katıldı.

MHP Lideri Bahçeli’yi salonun girişinde MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Erkan Haberal, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP eski Ankara İl Başkanı Yaşar Yıldırım, Mehmet Yıldız karşıladı.

Muharrem Şemsek ve Gülcihan Cavlı çiftinin salona alkışlar eşliğinde gelmesiyle birlikte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel nikah şahitlerini de sahneye çağırdı. Demirel’in kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP’nin Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş ile eski Bakan Kürşat Tüzmen yaptı.

Nikah merasiminin ardından Devlet Bahçeli ve Seval Türkeş çifte ömür boyu mutluluklar diledi. İkinci kez evlilik heyecanı yaşayan Muharrem Şemsek, 2003 yılında eşi Nihal Şemsek’i kaybetmişti.

ÇORUM HABER, Gülcihan & Muharrem Şemsek çiftini kutlar, ömür boyu mutluluklar diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim