Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında müftülüklere sağlanan istihdam için Uslu’ya teşekkür ederek, “Çorum’a sağladığınız İŞKUR istihdam programlarından kurum olarak faydalanıyoruz. Yeni başlattığımız eğitim çalışmaları kapsamında Çorum Merkez ve İlçe Müftülüklerimiz için İŞKUR’dan 112 kişilik katılımcı talebimiz oldu. Desteklerinizi yeniden bekliyoruz.” dedi.

Çorum’da Müftülüğün sürdürdüğü eğitim çalışmaları hakkında da bilgi veren Abdullah Pamuklu, “Müftülük olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde milletimize yönelik çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza din hizmetlerimizle birlikte din eğitimi, dini yayınlar, cami hizmetleri, cami dışındaki hizmetler, sosyal içerikli din hizmetleri, engelli kardeşlerimize yönelik hizmetler, gençlerimize, ailelere yönelik hizmetler, hastanelerde ve hapishanelerdeki vatandaşlarımıza yönelik hizmetler gibi pek çok alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz.” diye konuştu.

Milletvekili Uslu ise en büyük yatırımın gençlere yönelik millî ve manevî eğitim olduğunu belirterek, kamu kurumlarının Toplum Yararına Çalışma taleplerini Bakanlıkla görüşerek imkânlar ölçüsünde karşılamaya devam edeceklerini söyledi.

Çorum Müftülüğünün Toplum Yararına Program kapsamında 112 kişilik istihdam talebiyle ilgili, Müftü Yardımcısı Pamuklu’yu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüştüren Uslu, “Sayın Bakanımızın olumlu yaklaşımını gördük. Kendisine Çorum adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim