İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban ve heyeti İl Müftümüz Muharrem Biçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hüseyin Kır, Özcan Kuşçu, Fatih Toptan ve Şube Müdürü Tahir Demir de hazır bulundu.

Öte yandan Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Galip Deniz ve dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyette İl Müftüsü Muharrem Biçer’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Galip Deniz, ziyarette yaptığı konuşmasında İl Müftülüğünün desteğini yanlarında hissetmenin kendileri için önemli olduğunu maneviyatın güçlü kalması için her yönden destekleyen İl Müftülüğüne teşekkür ettiklerini anlattı.

Hayırlı olsun ziyaretlerinden birisi de Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Cuma Aykaç tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan yapan Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Cuma Aykaç, Dernek olarak Müftülükten bazı talep ve beklentilerinin de olduğunu dile getirdi. Ziyarette Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi yönetim kurulu üyeleri Fazlı Koçak, Arslan Şahin ve Mümin Aslan da hazır bulundu.

İl Müftüsü Muharrem Biçer de her daim engellilerin yanlarında olacaklarını ifade ederek heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim