Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadağ, muhtarların kamu hizmeti yaptığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız, muhtarlarımıza ayrıyeten önem veriyor. 28 Şubat süreciyle ilgili sergimizde ulusal bir gazetenin manşeti dikkatimi çekmişti, ‘muhtar bile olmaz’ dedikleri Sayın Cumhurbaşkanımız hem toplumumuzun en küçük birim yerlerindeki yöneticiler olarak sizler hem de geçmişte muhtar bile olamaz cümlesinden yola çıkarak Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere ayrı bir önem vermektedir.

Bugün savaş ortamındayız. Savaş ortamında olmamamıza rağmen Allah’a şükürler olsun toplumumuzda hiçbir olumsuz yansıması bulunmamaktadır. Geçmiş dönemlerde dedelerimiz ve sizler bilirsiniz savaş ortamında olumsuzluklar ortaya çıkar halkımız kuyruklarda beklerken bırakın normal ihtiyaçlarını temel ihtiyaçlarını bile bulamazdı” dedi.

Ciddi manada bir savaş yaşandığını kaydeden Karadağ, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Sadece bir terör örgütü değil aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri gibi arkasında bir güç olan ve müttefik olduğunu söylediği halde ona maddi manevi silah ve eğitim yardımı yapan bir güce karşı savaşıyoruz. Buna rağmen toplumda huzur ortamı var kargaşa ortamı yok. Allah göstermesin böyle ortamlarda toplumsal huzursuzluk baş gösterdiği zaman kardeşi kardeşe komşuyu komşuya karşı getirir. Bunlar geçmişte yaşandı. Bizler sizinle birlikte hizmetimize devam ederken bir taraftan da ülke güvenliğini savunmak için yerine getirilmesi için ülke içinde değil ülke dışında da kendi topumuzla tankımızla insansız hava uçaklarımızla savaşıyoruz. %70’in üzerinde yerli bir üretimle savaşıyoruz. Yerli üretimimiz %100’e ulaştığında ne Amerika’sına, ne Rusya’sına, ne İsrail’ine muhtaç olacağız. Bu yolda da hızla ilerliyoruz.

Hafta sonu Osmanlı Sefer yemeği olan 41 kere maşallah demek için 41 kazan İskilip Dolmamızı ve Çorum’umuzun leblebisini ülkemizin savunmasında Afrin operasyonunda görev yapan Mehmetçiklerimize ikram ettik. Sizlerin selam ve dualarını ilettik. Moral almak için gittiğimiz Kilis’te moral alarak geri döndük. Onların da sizlere selamlarını ve dualarını getirdik. Devletimizin imkânını devletimizin gücünü ve Türk Milletimizin misafirperverliğini Kilis ilimizde bir kez daha yaşadık. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin ülkemizin güvenliği ve mazlumların refaha ulaşması için yürüttüğümüz Zeytindalı harekâtımızı başarı ile sonuçlandırmayı nasip etsin.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim