Osmancık Caddesi, 251 numarada bulunan 3 katlı mağazada hizmet veren Nora Mobilya, yatak odasından yemek odası takımlarına, genç odasından köşe takımlarına, koltuk takımlarından baza başlığı ve yataklara kadar bütün ürünlerde büyük bir indirim kampanyası başlattı.

Mağaza Müdürü Süleyman Şengül, Yozgat merkezli bir firma olduklarını ve Çorum’da Uğur Mumcu Caddesi ile Osmancık Caddesi’nde iki mobilya mağazasıyla hizmet verdiklerini hatırlatarak, “Osmancık Caddesi’ndeki mağazamızın ikinci açılış yıldönümü dolayısıyla tüm ürünlerimizde büyük bir indirim kampanyası sunuyoruz.” dedi.

3 Ekim’de başlattıkları indirim kampanyasının bir ay boyunca geçerli olacağını vurgulayan Süleyman Şengül, “İddia ediyoruz ki bölgenin en hesaplı mobilya ürünlerini biz satıyoruz. Bölgemizde bu fiyat ve kalitede ürünleri halkımız sadece Nora Mobilya’da bulabilir. Bu görkemli indirim kampanyasından herkesin faydalanmasını istiyoruz. Özellikle düğün hazırlığı yapanlar ve evindeki eski mobilyalarını yenilemek isteyen vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm Çorumlu hemşehrilerimizin bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.” diye konuştu.

Nora Mobilya ürünlerinin kalitesine de son derece güvendiklerini dile getiren Mağaza Müdürü Şengül, “Bizim öncelikli hedefimiz daima müşteri memnuniyeti olmuştur. Hemşehrilerimiz Osmancık Caddesi’ndeki 1300 metrekarelik şubemizde, bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya çeşitlerini en uygun fiyata bulabilirler. Tüm Çorum halkını mağazamızda ağırlamaktan onur duyarız.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim