Karadeniz Bölgesi'nin en büyük mobilya mağazası olan Özlem Max Showroom, müşterilerine yılın her döneminde farklı bir kampanya sunuyor.
Metin Ünal tarafından 2011 yılında Samsun yolu 4. kilometrede hizmete açılan ve 7 bin metrekare kapalı alana sahip 4 katlı mobilya mağazası, geride bıraktığı 5 yıllık süre içerisinde Çorum dışında Amasya, Merzifon, Samsun ve Tokat gibi bölge kentlerinden de önemli bir müşteri portföyüne sahip olmayı başarmış.
Metin Ünal, babası Mehmet Ünal'ın 1976 yılında eski Emniyet Sarayı'nın yakınında mobilya imalatıyla başladığı ticarî serüvenlerini, 1986'da mağazacılıkla sürdürdüklerini belirterek, 1998 yılına gelindiğinde ise Ölçek İş Merkezi'nin arkasında İpek Mobilya bayiliği ile farklı konseptteki ürünleri Çorum halkıyla buluşturduklarını söyledi.
2011 yılında Samsun yolunda açtıkları Özlem Max Showroom'da Türkiye'nin 24 seçkin mobilya markasının bayiliğini üstlendiklerini aktaran Metin Ünal, "Bayisi olduğumuz bu markaların birbirinden güzel ürünlerinin yanı sıra özel tasarım ürünlerimizle birlikte 1000'e yakın çeşit bulunduruyoruz." dedi.
7000 metrekare kapalı alana sahip 4 katlı mağazalarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük mobilya mağazası olduğunu vurgulayan Metin Ünal, "Teşhir salonlarımızın yanı sıra otopark, çocuk oyun alanları, kafe ve kameriye gibi bölümlerimizle Özlem Max algısını pekiştirdiğimizi düşünüyorum. Bölge şehirlerinin yanı sıra ülkenin her yerine adrese teslim yapıyoruz. Ayrıca tüm ürünlerimizde 2 yıl garanti ve satış sonrası teknik servis hizmetimizle müşterilerimize ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz." diye konuştu.
Metin Ünal, başta yaz aylarındaki düğün paketleri olmak üzere yılın her döneminde farklı ve cazip kampanyalar düzenlediklerini sözlerine ekledi.






Özlem Max sahibi Metin Ünal

(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim