Türkiye’nin önemli mobilya üretim merkezlerinden biri olan İnegöl’ün en seçkin modelleri, en uygun koşullarla Çorumluların hizmetine sunuluyor.
Uğur Mumcu Caddesi’ndeki üç katlı İnegöl Mobilya’da, iddialı 2015 model oturma grupları, yatak ve yemek odası takımları görücüye çıktı.
İnegöl Mobilya sahibi Emrah Karakaş, müşterinin isteğine göre özgün tasarımlarla mobilya imalatı da yaptıklarını belirterek, düğün mevsimi öncesi, yeni evlenecek çiftler için cazip fırsatlar sunduklarını söyledi.
Yatak odası, yemek odası, delüks oturma grupları, çocuk odaları, köşeler, kanepeler, TV üniteleri, yatak, baza, sehpa gibi bir ev için gerekli ne varsa mağazalarında bulunabileceğini ifade eden Emrah Karakaş, “Yatak ve yemek odası, oturma grubu, TV ünitesi, yatak ve baza için sadece 5.750 liralık bir fiyat uyguluyoruz. Tüm müşterilerimize 1.500 lira ve üzeri alışveriş karşılığı Zen Güzellik Salonu’ndan hediye çeki veriyoruz” dedi.
Mart ayına özel, oturma gruplarında yüzde 50, yatak odalarında yüzde 40, yemek odalarında ise yüzde 45 indirim uyguladıklarını ifade eden Karakaş, “Tüm ürünlerimiz İnegöl’de imal ediliyor. Oturma gruplarımız komple kurutulmuş gürgenden yapılıyor. Yatak ve yemek odalarımız ise komple mdf ve lake.” diye konuştu.


(Aliye ÖNCEL) 
Editör: TE Bilisim