Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, sivil toplum kuruluşlarının bu şehrin dinamikleri olduğunu dile getirerek, hangi kurum ve kuruluş olursa olsun tek vücut olarak birlik beraberlik içinde çalışmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.
Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer ve yönetimi, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette dernek hakkında bilgiler veren Ezer, dernek olarak hiçbir siyasi görüşe izin vermeden çalışacaklarını ifade ederek Ezer, “Derneğimiz yeni kurulmasına rağmen toplum nezdinde karşılık bulduğuna inanıyoruz. Ülke yönetiminde STK’ların aktif olması gerektiğine, bizlerin de katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, STK’ların bu şehrin dinamikleri olduğunu söyledi. Her zaman birlik beraberlik içinde olunmasına dikkat çeken Kılıç, “Demiryolu projesinin yatırım programına alınması birlik beraberliğin göstergesi. Bizler yapılan icraatları hiçbir zaman küçümsemedik. STK’lar bu şehre yön veren kuruluşlardır” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Kasaplar Odası Başkanı Recep Gür, Fırıncılar Odası Başkanı Adem Çıkık ve Bakkallar Odası Başkanı Özkan Şanal da hazır bulundu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim