Feridun Öncel başkanlığında 2014’te kurulan ve pek çok yayın organı tarafından yılın başarılı dernekleri arasında yer alan MİSİAD yurt içinde 44 yurt dışında ise 9 şubesinin yöneticilerini Çorum’da buluşturuyor. Türkiye’de ilk şube olma özelliğini taşıyan Çorum Şubesi’nin organizasyonun da yapılacak olan buluşma 04-05 Aralık 2015 tarihlerinde Anvatar Otel’de gerçekleştirilecek.
Yaklaşık bir yıl önce kurulan Şube merkezinin açılışının da yapılacağı program da ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda da katılımcı işadamlarının Çorumlu işadamlarıyla buluşması sağlanacak. Çorum’da yatırım alanları ve yatırım türleriyle ilgili bilgi aktarımının da sağlanacağı buluşmada, Çorum için gerek tanıtım gerekse yatırım anlamında önem arz ediyor.
Programa MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel’in yanı sıra Genel Merkez Yönetimi, Genç MİSİAD Genel Başkanı ve kadın girişimciler kurulu üyelerinin, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının ve iş dünyasının büyük katkı ve ilgi göstermesi bekleniyor. MİSİAD Şube Başkanı Selahattin Ezer, 100 e yakın işadamının katılacağı etkinliğin ilimizin tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim