Türkiye genelinde geçen yıl teşkilatlanmaya başlayan MİSİAD’ın ilk şubesi Çorum olmuştu. İlk yaşgünü dernek merkezinde pasta kesilerek kutlayan MİSİAD Çorum Şubesi, geçen süre içerisinde yapılanmasını tamamlayarak başarılı çalışmalarıyla da örnek kuruluşlardan biri olmayı başardı.
Yönetim Kurulu’nda sektöründe başarılı, ilimizin pek çok tanınan ismini bulunduran MİSİAD, bundan sonraki döneminde çalışmalarını hızlandırma kararı aldı. Bir yılda derneğin fiziki yapısını oluşturduklarını söyleyen Şube Başkanı Ezer, bundan sonra çalışmalarına hız vereceklerini anlatarak bugünlere gelmelerinde katkısı olan yönetim kurulu üyeleri, üyeleri, basın kuruluşları ve Çorumlulara teşekkür etti. Ezer; “Çorum MİSİAD olarak 1 yıl gibi bir sürede geldiğimiz noktadan son derece memnunuz ancak daha çok çalışarak yeni iş alanları ve istihdam yaratmak için daha çok mücadele etmemiz gerektiğinin de bilincindeyiz” dedi.
MİSİAD Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Naz Bulut, Genç MİSİAD Şube Başkanı Enes Cem Şen ve MİSAD Yönetimi’nin katıldığı törenin ardından pasta kesilerek katılımcılara ikramda bulunuldu.
(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim