Küçük Kalpler Bayırbucak Türkmenleri için attı. Öğrenciler Okul harçlıklarını yardım kumbaralarına attılar. Yardım kampanyası Celal Özgücük,Arif Köylü, Sakine Sarıyüce ve Erhan Özhan’dan oluşan komisyon tarafından yürütülecek.
Okul idaresi ve Okul Aile Birliği öncülüğünde 14-18 Aralık tarihleri arası yapılacak olan kampanyada her sınıf kendi kumbarasına yardımda bulunacak,ayrıca okul girişi ve üst katta Kızılaya ait 2 adet bağış kumbarası konarak öğretmen,öğrenci ve velilerin katılımları sağlanacak. Daha sonra Komisyon yapılan bağışları Bayırbucak Türkmenleri adına açılmış bulunan hesap numarasına yatıracak.
Okul Müdürü Celal Özgücük, "Sosyal sorumluluk kapsamında yapılan, sosyal bilinci geliştirmek,yardım etme duygusunu kazandırmak ve farkındalık oluşturmak için öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizle böyle bir etkinlik düzenledik.İnşallah hayırlara vesile olur.Bu kış gününde ağır şartlar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin ufakta olsa bir ihtiyaçları karşılanır. Ayrıca Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim