Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği desteği köy çocuklarına götüren Hitit Üniversitesi Medya İletişim Topluluğu, yeni yıl öncesi minik öğrencileri sevindirdi.
Türkiye’de 50’e yakın üniversitenin üye olduğu Üniversite Medya Birliği’ne dahil olan Medya İletişim Topluluğu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Her gün yeni katılımların olduğu Medya İletişim Topluluğu, yeni yıl öncesinde minikleri sevindirdi. Medya İletişim Topluluğu, Osmancık’a bağlı Avlağı Köyü’nden gelen yardım talebini geri çevirmedi. İlkokul öğrencilerinin “Üşüyoruz” feryadına kulak veren Medya İletişim Topluluğu, daha önce yardım elini uzattığı köye bir kez daha gitti. Öğrencilere mont, kaban, kitap, defter ve çeşitli yardımlarda bulunan Medya İletişim Topluluğu, güzel bir etkinliğe daha imza attı.
Avlağı Köyü’nü ziyaret eden Medya İletişim Topluluğu üyeleri, minik öğrencilere çeşitli hediyeler götürdü. Minik öğrencilerin feryadına kulak veren kulüp üyeleri, “Artık minik bedenler üşümeyecek” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Medya İletişim Topluluğu üyesi Tuba Çolak, “Yeni yıl öncesinde bizlere ulaşan yardım talebini geri çevirmedik ve geleceğimizin teminatı olan minik kardeşlerimizi sevindirdik” dedi. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden MED Üyesi Tuba Çolak, “Yardıma ulaştırmamızda bize en büyük desteği Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal vermiştir. Kendisine teşeşkkür ediyoruz. Minik kardeşlerimizi sevindirmemize vesile oldular. Bizlerde aldığımız desteği yeni yıl öncesinde minik kardeşlerimize ulaştırdık” diye konuştu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim