Bahçelievler İlkokulu öğrencileri bu kapsamda geçtiğimiz günlerde de Çorum Şeker Fabrikası ve Meteoroloji Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Bu kapsamda Bahçelievler İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri beraberlerinde Öğretmen Ayhan Leblebici ile birlikte Çorum Şeker Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Burada fabrika yöneticileri ve çalışanları ile görüşen öğrenciler yapılan çalışmaları ve şeker üretimini yerinde görme imkanı da buldular. Öğrenciler ziyarette merak ettikleri konuları da yetkililere sordular.

Bahçelievler İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri ise öğretmenleri Zehra Güngör yönetiminde Meteoroloji İl Müdürlüğü’ne giderek burada yapılan çalışmaları yerinde görme imkanı buldu. Meteoroloji yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan ve Meteoroloji’nin önemini öğrenen öğrenciler merak ettikleri soruları da yetkililere yönelttiler.

Okul öğretmenleri Ayhan Leblebici ve Zehra Güngör ile öğrenciler kendilerini ağırlayan Şeker Fabrikası ve Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek ayrıldılar.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim