Proje ile insanlar arasında hayır ve iyilik köprüsünün oluşmasını hedeflediklerini belirten Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, “Bir Bot Bir Mont” kampanyası kapsamında, eğitime tam destek şiarı ile 100 adet ihtiyaç sahibi öğrencilerin minik yüreğine dokunduklarını söyledi.

Soğukların başlaması ile Ülkü Ocakları olarak minik kalpleri ısıtmak için bir çalışma başlattıklarını ifade eden Tosik; “Bir mont bir bot kampanyası” ile kardeşlerimizi soğuklardan korumayı ve de insanlar arasında bir hayır ve iyilik köprüsü oluşturmayı hedefliyoruz. Destekleriniz ile bir çocuğu kış şartlarından koruyabilirsiniz” diye konuştu.

Orhan Tosik, “İmkanı olmayan çocuklar için ‘’bir mont, bir bot’’ adı altında bir kampanya başlattık. Özellikle okula giden öğrenciler için başlatılan bu kampanyanın amacı; maddi imkansızlıklar sebebiyle soğuk kış günlerinde, montu ve botu olmayan çocukların ihtiyaçlarını gidermektir” dedi.

Kampanyaya destek veren hayır sahiplerine teşekkür eden Orhan Tosik sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize bu konuda destek veren tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Büyük Düvenci ve Büğdüz okullarının müdür ve öğretmenlerine de alakalarından dolayı teşekkür ederim”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim