Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan, Basın İşleri Sorumlusu Tuncay Ulusoy, Ar-Ge biriminden Hasan Kahraman, Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, sınıf öğretmeni Muharrem Araz ve rehberlik öğretmenleri Caner Turan ve Turabi Ağlamaz’ın yer aldığı ziyarette, Azra’nın eğitim-öğretimi hakkında öğretmeni Hülya Özden’den bilgi alındı.
Temel Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan, Azra’nın kaliteli bir eğitim alması için ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonra da Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır ise anayasamızda da yer aldığı gibi hiç kimsenin eğitim alma hakkından mahrum bırakılamayacağını belirterek, “Bizim için her öğrenci kıymetlidir. Öğrencimiz Azra’nın eğitim ihtiyacının karşılanması noktasında bizler kurum olarak üzerimize düşen görevi yapmakla birlikte öğrencimiz ve ailesinin moral ve motivasyonunu attırmak için de buradayız. Çocuğumuzun eğitim kalitesinin arttırılması konusunda Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük’e ve Temel Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet İnan’a destekleri için teşekkür ediyorum. Bu süreçte yanımızda bulunarak ilgi ve desteğini hiç esirgemeyen sınıf öğretmenimiz Muharrem Araz’a, evde eğitim hizmetini veren öğretmenimiz Hülya Özden’e, Okul Aile Birliği üyelerimize ve duyarlı velilerimize teşekkür ediyorum. Ziyaretimiz sırasında bizi güler yüzle karşılayıp misafir eden Azra’ya ve ailesine de teşekkür ediyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim