Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen aday adayı tanıtım etkinliğinde konuşan Çetin, “Milliyetçi Hareket’in iktidarında; aç ve açıkta kim varsa elini tutacağız. Elimizi uzatıp gönlümüzü açacağız, orta sınıfa soluk aldıracağız, işsizlik ödeneğinden yararlanma şartlarını esnetmeyi, 4-c lilere kadro vermeyi, taşeron işçilerimizi kadrolu yapmayı, emeklilikte yaşa takılanların sıkıntılarını gidermeyi, kamuda boş kadrolara atama yapmayı, üniversite mezunlarımızın yüzünü güldürmeyi mutlaka başaracağız. Bu bizim size devlet sözümüzdür” dedi.
Çetin, hükümetin valisi olduğunu söyleyen bir valinin şehit babasına tepkisini, kendi liderini peygambere Çorumlu vekili, tuvalet açılışı ile şov yapan belediye başkanını, seçimi dansöz oynatarak kutlayan belediye başkanlarını, sadece kendisine oy veren köye hizmet götüren vekilleri, vatandaşı su faturaları ile soyan belediyeyi, havaalanı yerine Çorumluya hava verenleri, demiryolu gelecek diye Çorumluyu avutanları, polis koleji açacağız yalanları atanları, Çorumluya iş sağlayacak tek bir fabrika açmayanları, sivil toplum kuruluşlarını iktidar gücü ile tehdit edenleri 7 Haziran’da sandığa gömeceklerini söyledi.
Her kapıyı çalacak, her gönüle gireceklerini belirten Çetin, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Milliyetçi hareket varsa henüz tüm yollar kapanmış değildir. Milliyetçi hareket varsa çareler tükenmiş, çıkışlar tıkanmış değildir. Milliyetçi-ülkücü hareket varsa hiçbir şey bitmiş değildir. Gaflet içerindeki iktidara ve yoldaşlarına karşı işte biz buradayız.
Bugün cumhuriyet savcılarımız bile doğu ve güneydoğuda PKK’lı teröristlerin kimlik kontrolüne girer hale gelmişlerdir. Üniversitelerimizde Apo denilen teröristin posterleri ile yürüyüşler yapılmakta, şehirlerin göbeklerinde PKK paçavraları açılmaktadır. Devletimizin askeri polisi karakollara kapatılmış, meydanlar bölücü örgütün insafına bırakılmıştır. Dün “teröristle görüşen şerefsizdir” diye meydanlarda haykıranlar bugün teröristlerle neyin pazarlığını yaptıklarını pişkince anlatmaktadırlar. Şehitlerimizin ana babaları devletimizin valileri ve diğer yetkilileri tarafından azarlanmakta, ve ne yazık ki devletimizin başbakanı tarafından terörist anneleri ile şehitlerimizin anaları bir tutulmaktadırlar.
Ancak bırakalım AKP teröristlerle onur kazansın, bize şehit analarımızın varlığı yeter.
AKP, canileri alkışlasın, bize Türk milletinin duası yeter. AKP, teröristle masaya otursun, biz Türk milleti ile olalım yeter. AKP, Habur’da teröristleri karşılasın, biz Mehmetçiği karşılayalım yeter. AKP, Müslüman coğrafyasını işgal eden küresel güçler için dua etsin, biz şehitlerimiz için Fatiha okuyalım yeter.
Türk milletinin manevi değerleri ile sorunu olanlar karşılarında yine Milliyetçi Ülkücü hareketi bulacaktır. Zira her zaman söylediğimiz gibi biz Türkiye’yiz. Büyük Türk milletine ait olan her bir değer bizim en büyük hazinemizdir. Onun için biz diyoruz ki Abdulhamit han da bizim Atatürk de bizim. Osmanlı da bizim cumhuriyet de bizim. Bu ülkede ay yıldızlı bayrağımız altında birlik beraberlik içerisinde yaşamak arzusunda olan her bir vatandaşımız bizim.

“SÖZ VERDİK LİDERE ÇORUM TEK KALE “
Aday adaylarımızın tamamı sırası ne olursa olsun, ülkemizin tek kurtuluş reçetesi olan milliyetçi hareketin iktidarı için can ile baş ile mücadele edecektir.
Hiç birisi şahsi çıkar kavgaları peşinde değildir. Hiç birisi şahsi ikbal peşinde değildir. İçimize fitne sokmak isteyenlere müsaade etmiyoruz. Bütün teşkilatlarımızla bütün milletvekili aday adaylarımızla buradayız. Biliyoruz ki birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. İşte burada birliğimizi beraberliğimiz göstermek için toplandık.”


(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim