Açılış programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, İl Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı ile ilçe yönetimi, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, MHP Kadın Kolları üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, çok sayıda ülkücü ve İskilipli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından dua edildi. Açılış öncesi konuşan İl Başkanı Agah Karapıçak İskilip’te Milliyetçi Hareketin önemli bir organizasyon gerçekleştirdiğinin altını çizdi.

Yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması temennisinde bulunan Karapıçak emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Dost eller Pazarı’nın açılışını MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İlçe Başkanı Ali Alıcı, Belediye Başkanı Ali Sülük ve MHP İskilip Kadın Kolları Başkanı Semra Mucu birlikte gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Mucu, giyimden, gıda malzemesine ve ev eşyasına kadar geniş kapsamlı organizasyonun işleyişi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve il Yönetimi, MHP İlçe Başkanlığı ile Belediye Başkanlığını ziyaretlerinin ardından İskiliplilerle de sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim