Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu Çorum İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını alan Cıdık, “Kongremize teşrif eden sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu başkanıma, ülkemizin ve şehrimizin çeşitli yerlerinden gelen değerli dava kardeşlerime ve bizleri tekrar bu göreve layık muhterem delegelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Son günlerde yaşanan gelişmeler gösteriyor ki ümmetin birliğe beraberliğe ihtiyacı var daha fazla zaman kaybetmeden İslam birliğini tesis etmek, yaşanabilir bir Türkiye'yi, yeniden büyük Türkiye'yi ve yeni bir dünya hayalleri kuran Milli Görüş davasını iktidara taşımak için var gücümüzle çalışmaya azimle aşkla ve şevkle devam edeceğiz.

Bizim bir derdimiz var altını çizerek belirtmek istiyorum biz Milli Görüşçüleri iktidara taşımak için değil, Milli Görüşün iktidara taşınması derdindeyiz. Milli Görüş ilke ve prensipleri iktidarda olursa işte o zaman dünyada kan ve gözyaşı son bulur

Rabbim inandığımız gibi yaşamayı, milli ve manevi değerlerin iktidara getirip tüm insanlığa hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim