İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum’da eğitim alanında 2015 yılında yapılan faaliyetlerden örneklerin yer aldığı ‘Çorum’da Eğitim’ adlı faaliyet bülteni hazırladıklarını söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2015 yılında Çorum’da ‘Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi’ (ÇEKAP) kapsamında çok sayıda faaliyet gerçekleştirdiklerini dile getiren Büyük, “İlimizde öğrencilerimizin daha sağlıklı ve daha kaliteli ortamlarda öğrenim görebilmeleri için Bakanlığımızın desteği ile eğitimle ilgili ihtiyaç duyulan her alanda yatırımlarımız devam ediyor.
Yine ilimizin eğitim kalitesini yükseltmek için yerel, ulusal ve uluslararası projelerle geleceğe yol gösteren çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bültenimizde son bir yılda ilimizde gerçekleştirdiğimiz projeler ile diğer çalışmalarımızı özetlemeye çalıştık. Bu vesileyle ekip ruhuyla yürüdüğümüz bu kutlu yolda tüm yönetici, öğretmen ve diğer mesai arkadaşlarıma; Çorum’da Eğitim adlı 2015 yılı faaliyet bültenimizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“Çorum’da Eğitim” adlı faaliyet bültenine http://corum.meb.gov.tr/dergi/ adresinden ulaşılabilir.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim