Altınkaya Arena’da düzenlenen genel kurulda kürsüye ilk gelen isim eski TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu oldu. MÜSİAD Çorum Şubesi’nin bugüne kadar önemli çalışmalar yaptığını belirten Salim Uslu emeği geçenlere kutladığını, yeni seçilecek olanlara da başarı dilediğini belirtti. Kendisinin MÜSİAD’ın 90 öncesi kongrelerinde divan başkanlığı bile yaptığını hatırlatan Uslu, “Ben hepinizden daha eski MÜSİAD’lıyım” dedi.

Eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agah Kafkas da MÜSİAD’ın 5 yıldır Çorum’da önemli çalışmalara imza attığını söyledi. MÜSİAD’ın ilimizde güzel bir noktaya geldiğini belirterek ülkenin önemli bir kavşaktan geçtiğini söyleyen Kafkas, örgütlü toplumun kalkınmak için önemli olduğunu, ülkenin daha hızlı kalkınmasına vesile olacak seçimde sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ve MÜSİAD’ın da Çorum’a verdiği katkıların devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

AK Parti Çorum Milletvekili birlik beraberliğin önemine değinerek başladığı konuşmasında MÜSİAD üyelerinin hem aynı dili konuşan hem de aynı duyguları paylaşan insanlar olduğunu belirtti. “MÜSİAD yeniden büyük Türkiye hedefine ulaşmamız için önemli bir oluşumdur” diyen Kavuncu, ülkenin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hakettiği yere geleceğine inandığını, bu süreçte Çorum’un da hakettiği noktaya gelmesi için mücadelelerinin süreceğini sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, eski İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın da yaptıkları konuşmalarda MÜSİAD’a bugüne kadar hizmet eden yöneticilere teşekkür ederek yeni yönetime başarı dilediler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim