Çorum Yorgancılar, Çeyizciler ve Perdeciler Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi ile kardeşi Ömer Çerikçi’nin sahibi oldukları Doğan Tekstil mağazası, yenilenen yüzüyle Çorumlular’ın hizmetine girdi.
27 yıldır ev tekstili üzerine faaliyet gösteren Doğan Tekstil mağazasının açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.
Çepni Mahallesi, 1. Kubbeli Sokak, 6 numarada (İş Bankası yanında) bulunan mağazanın açılışına Çorum Vali Vekili Adem Saçan, Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yalçın Kılıç’ın yanı sıra bazı meslek odası başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
İşletme sahiplerinden Erdoğan Çerikçi yaptığı selâmlama konuşmasında 27 yıldır ev tekstili alanında Çorumlular’a hizmet verdiklerini belirterek, “Hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için mağazamızı genişletip yeniledik. Açışımızı şereflendiren tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.” dedi.
AKP Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise milletvekili seçildikten sonra açılışını yaptığı ilk mağazanın Doğan Tekstil olduğunu belirterek, hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.
Emekli Din Görevlisi Fikrettin Çıplak’ın yaptığı duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi Vali Vekili Saçan, Milletvekili Ceylan ve ÇESOB Başkanı Kılıç tarafından kesildi.
Açılış dolayısıyla ayrıca davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.




(Elifsuar TURALI & Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim