Milletvekili Kavuncu’yu son olarak Sayıştay Üyesi Bahattin Işık ve Ahmet Gümüş, Ak Parti Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve ilçe teşkilat mensupları ve İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Şener ziyaret ederek kutladılar.

Ayrıca, TÜGVA Çorum İl Başkanı Kerep Ölçer ve Teşkilat Koordinatörü Enes Kayabaşı, Çorum İl Özel İdaresi Yol-İş Sendikası Yöneticileri İhsan Uçtepe, Ahmet Özdemir, Ziya Gökten ve Rüştü Barış Öztürk, ULAŞ A.Ş. mensupları İsmail Hakkı Melendiz, Seyit Ahmet Bolat, Adem Dinç ve Şerafettin Çağaldoğan, Sürücü Eğitimi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Nihat Polat ve Osmancık Belediye Meclisi Üyesi Ertan Yaşar da Oğuzhan Kaya’yı Meclis’teki ofisinde ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Kavuncu’nun son ziyaretçileri arasında Sungurlu’ya bağlı Çavuşcu Köyü Muhtarı Kadir İçtüzer, Kızılcakışla Köyü Muhtarı Hidayet Aydemir, Güloluk Köyü Muhtarı Satılmış İlter, Yörüklü Köyü Muhtarı Arap Algök ve Hacıosman Köyü Muhtarı Şakir Koçak ile Osmancık Kamil Köyü Muhtarı Hüseyin Dönmez de vardı.

Milletvekili Kaya ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim