AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve Çorum Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ile birlikte servisleri ziyaret eden Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, hastaların Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı kutlayarak acil şifa dileklerini iletti.
Hastalarla ve hasta yakınları ile tek tek ilgilenerek doktorlardan bilgi alan Ceritoğlu, Hastanede Böbrek ve Pankreas iltihabı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar’ın babası İsmail Akpınar’ı da ziyaret etti.
Milletvekili Ceritoğlu, İsmail Akpınar ile yakından ilgilenerek hastalığı ile ilgili Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’den bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, mübarek günlerde kendilerini yalnız bırakmayarak ziyarete gelen başta Milletvekili Ceritoğlu ve İl Başkanı Bekiroğlu olmak üzere herkese teşekkür etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim