Erol Karadaş yönetimindeki TSO Meclis Toplantısı’nda gündem maddeleri tek tek okunarak kabul edildi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın da katıldığı toplantıda gündem maddelerinin ardından 7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi AKP, CHP ve MHP Milletvekili adayları parti politikaları başta olmak üzere seçilmeleri halinde yapacakları çalışmaları anlattı.
Toplantıda 3 partiye de 30’ar dakika süre verildi. AKP grubu adına Milletvekili Cahit Bağcı konuşma yaparken, CHP grubu bu süreyi Tufan Köse, Muharrem Bozdoğan ve Dinçer Solmaz arasında bölüştürerek konuştu. MHP grubu adına ise Vahit Kayrıcı bir konuşma yaptı.
TSO Meclis Toplantısı’na ayrıca siyasi partileri temsilen AKP Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şeyda Önen, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve İl Yönetim Kurulu üyesi Salih Çıplak da katıldı.
Adayların konuşmalarından sonra teşekkür ederek başarı dileklerini ileten Meclis Başkanı Karadaş, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
OKUYUCULARIMIZA NOT: 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın yoğunluğu nedeniyle TSO Meclis Toplantısı ile ilgili milletvekili adaylarının konuşmalarını içeren haberi yarın ÇORUM HABER’de bulabilirsiniz.








(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim