24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler ile ilgili bir dizi ziyarette bulunan Milletvekili Adayları Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı AHL Avm’yi ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların halini hatrını sordu.

Güler yüzlülüğü, içtenliği ve samimi tavırları ile başta kadınlar olmak üzere tüm vatandaşların dikkatini çeken Milletvekili Adayı Sarı, yoğun olarak devam ettirdiği seçim çalışmalarında temposunu düşürmedi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selamını seçmenlere ileten Milletvekili Adayı Sarı, ülkemizi kadınların gücü ile iyi yerlere gelebileceğini, kadınların ülkemizde hak ettiği yeri ve önemi İYİ Parti ve Meral Akşener ile alabileceğini söyledi. İYİ Parti’nin seçim beyannamesi hakkında vatandaşlara bilgi veren Milletvekili Adayı Sarı, hukukun üstünlüğünün ön planda olduğu bir Türkiye için çalışacaklarını ifade etti.

27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde İYİ Parti’yi ve Meral Akşener’e destek isteyen Sarı, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması durumunda, İYİ Parti’nin değil kadınların iktidar olacağını söyledi.

Milletvekili Adayları Yılmaz ve Sarı, esnafın ve vatandaşın Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim