Aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı ile imanından ve damarlarındaki asil kandan aldığı güçle yurdumuz üzerinde oynanan kirli oyuna bir kez daha dur demeyi bildiğini, zorluklar karşısında dimdik, tek yumruk olarak kazandığı zaferi lider bir ülkeye dönüştürmeyi başardığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Herkes şunu iyi bilmelidir ki; birlik-beraberlik temelleri üzerine kurduğumuz çağdaş ve demokratik Türkiye’yi dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle korumaya, ilelebet yaşatmaya kararlıyız” dedi.

Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetin 95. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhuriyetin tarih boyunca büyük kahramanlıklar gösteren Türk milletinin kendi vatanı üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulduğu bir eser olduğunu açıkladı.

Cumhuriyetin muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için attığımız adımların en önemlisi olduğunu kaydeden Karadağ yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: “Yüzyıllardır barış, esenlik ve kardeşlik duygularıyla bir ve beraber olan bu büyük milleti kimse bölemeyecektir, parçalayamayacaktır. Aziz milletimizin mayası sağlamdır, mazisi temizdir. Şer odakların kirli oyunları boşa çıkacaktır. Cumhuriyetimizin bize kazandırdıkları, modern bir devlete dönüşmesi ve bugünkü seviyeye ulaşması, tüm dünyanın örnek aldığı bir başarı ve onur tablosudur.

Milletimiz Cumhuriyetin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. Bugün geldiğimiz noktadan, her alanda daha da gelişmiş müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.

Milletimizin her ferdi, özellikle çocuklarımız, gençlerimiz; Cumhuriyetini ve millî egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak ve sahip olduğumuz değerlere bağlılığını devam ettirecektir. Ayrıca muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için daima çalışacak, bu konuda yılgınlık ve ümitsizlik göstermeyecektir. Bu konuda inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin 95. yılının ülkemiz için kardeşlik, huzur, barış, refah ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim