AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Teşkilat Toplantısı” Cuma günü Turgut Özal İşmerkezi Belediye Konferans Salonu'nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği, referanduma hazırlık çalışmalarının gözden geçirildiği, eylem planı ve yol haritasının belirlendiği toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilatları, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Toplantı İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Karadağ ile Belediye Başkanı Külcü’nün referandum sürecine ilişkin birer konuşma yaptığı toplantının ikinci bölümü basına kapalı gerçekleşti.

Toplantı ile birlikte 16 Nisan'da yapılacak olan başkanlık sistemi ve anayasa değişikliği paketini içeren referanduma hazırlık amacıyla çalışma startı verildi.

“TÜRK MİLLETİNİN TERAZİSİ ŞAŞMAZ”

Toplantıda konuşan Başkan Külcü, Türkiye’de var olan sistemin parlamenter demokratik sistem değil, adı öyle olan bir vesayet rejimi olduğunu söyleyerek 16 Nisan’da bu rejimin değişeceğini dile getirdi.

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar Türkiye’nin yaşadığı değişim ve dönüşümün her anına birlikte şahitlik ettiklerini ve hayal edilemeyen hizmetlerin gerçekleştirildiğini anlatan Külcü, ülkenin demokrasi ve özgürlükler ülkesi olması için önemli adımların atıldığını vurguladı.

AK Parti döneminde söz sahibi olan milletin üçüncü kez sandığa gideceğini belirterek bu milletin en doğru kararı vereceğine inandığını dile getiren Külcü, ülkenin yaşadığı kargaşa, kaos ve krizlerin merkezinde sayıya dayalı meşruiyet anlayışının olduğunu söyledi.

Bu milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra da kötü birini seçmeyeceğini, milletin yüzde 50’den fazla oy verdiği bir kişinin de kötü olamayacağını söyleyen Külcü, “Bu milletin terazisi hiçbir zaman şaşmamıştır. 16 Nisan’dan sonra da şaşmayacaktır. Bize birileri çamur atmaya çalışıyor. Hainlerle, teröristlerle aynı torbaya girenler, dönsünler kendilerine baksınlar. Biz milletin yolunda yürümeye, aydınlık bir gelecek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim