Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a şoför ve nakliyeci esnafından büyük destek geldi. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası tarafından Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nde düzenlenen bayramlaşmaya katılan Milletvekili Ceylan, oda üyelerinin yakın ilgisi ile karşılaştı.
Program boyunca Ceylan’a yakın ilgi gösteren oda üyeleri, sorunların çözümü konusunda gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür ettiler. Burada, şoför ve nakliyeci esnafına seslenen Milletvekili Ceylan, 15 Temmuz darbe girişimine halkın en güzel cevabı verdiğini dile getirdi. 15 Temmuz gecesi Türk milletinin bir destan yazdığını ifade eden Ahmet Sami Ceylan, o gece onurlu bir mücadele verildiğini vurguladı.
“KARARLIYIZ”
“FETÖ/PDY terör örgütünün kökten temizlenmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması devlet ve hükümet olarak en öncelikli görevimizdir" diyen Ceylan, şunları kaydetti: “Biz sizin aklınızdakileri düşünceleri temsil ediyoruz. Biz hep konuşuyoruz ama en güzel konuşmayı 15 Temmuz gecesi millet yaptı. Aklıyla ve kalbiyle öyle bir konuştu ki darbecilere o geceyi dar etti. 15 Temmuz Türkiye'de yaşanan darbelerin en vahşisi ve en kanlısıydı. Tabii ki arkasında kimlerin bulunduğunu biliyorsunuz, küresel güçler böyle uşaklar kullanırlar.
Gerçekten milleti temsil etmek isteyenler açıktan milletin karşısına gelip millette sözleşme yaparlar ve iktidara talip olurlar. Darbe yapanlar karanlık yollarla iktidar olmaya çalışanlar, adı ne olursa olsun, nereden gelirse gelsin, millet iradesiyle çelişir ve onların tek bir adı vardır, çetedir ve terör örgütüdür. Milletin iradesiyle çelişerek milletin başında oturamazsınız, bu millet sizi orada oturtmaz. Ben bu olayda ilk saatlerden itibaren darbecilere karşı dik duran başta milletimiz olmak üzere medyamıza, siyasi partilerimize, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.”
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim