Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizede ikindi namazı sonrası Ulu Cami’nde kılınan cenaze namazına MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattap İmal ve ülkücüler katıldı.
kılınan gıyabi cenaze namazının ardından PTT önünde bir basın açıklaması düzenlendi.
Çözüm adı verilen ihanet sürecinin bu defa Ege Üniversitesi’nde etkisini gösterdiğini belirten Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattap İmal, üniversite kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı teröristlerin söz konusu üniversiteyi adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başladığını belirtti.
Çözüm adı altında başlatılan yıkım sürecinin emarelerini göstermeye devam ettiğini söyleyen İmal, şımartılan, her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütünün şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürdüğünü “Analar ağlamasın” sloganıyla başlatılan bu sürecin çözümün değil yalnızca çözülmenin başlangıcı olduğunu dile getirdi.
Bu süreçten bölücülerin daima kârlı çıktığını, imtiyazlar kopardığını ve başta İmralı’daki bebek katili olmak üzere teröristlerin adeta masumlaştırıldığına dikkat çeken Ahmet Hattap İmal, “Sizler saraylarınızda otururken yaptığınız açılımın ceremesini Türk Milleti ve ülkücüler çekmektedir. Bu vesile ile devlet erkanına seslenmek istiyoruz: Elim saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılması hükümetin namus borcudur.
Ülkücü Hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır.
Ülkücüler, fırtına öncesi sessizliği de daima içlerinde barındırmaktadırlar!
Can verdiğimiz gibi canımızı korumasını da elbette biliriz!
Terör örgütü uzantılarına sözde mahkeme kuracak kadar yüz veren, kampüslerin terör kampı haline getirilmesine izin verenler, ilelebet terör örgütü ile aynı damgayı taşıyacak ve Türk Milleti’nin öfkesinden kurtulamayacaklardır” dedi.
Basın açıklamasının ardından Ülkü Ocakları üyeleri sloganlarla Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim