CHP’liler bayramın ikinci günü parti binasında bayramlaştı. Bayramlaşma programına Çorum Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Tufan Köse, diğer adaylar Av. Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan İl Başkanı Eray Tüfekçi, bayramı bayram gibi yaşamak için Türkiye’de yoksulluğun sona erdirilmesi gerektiğini söyledi. Her gece 5 milyon çocuğun aç bir şekilde yatağa girdiğini kaydeden Tüfekçi, 25 Haziran’da CHP iktidarıyla yoksulluğun ve yolsuzluğun sona ereceğini dile getirdi.

Milletvekili Tufan Köse ise büyük Millet İttifakı ailesi olarak hep birlikte Ramazan Bayramı’nı kutladıklarını belirterek, “24 Haziran’a bu bayramla birleştireceğiz” dedi.

Aydınlık, güzel günlere kavuşmak için mücadele ettiklerini kaydeden Köse, “4 vekil adayı olarak uyum içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sahada somut bir gerçek var; o da ikinci vekili Millet İttifakı’nın çıkaracak olmasıdır” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayları Av. Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender de birer konuşma yaparak, tüm Çorum halkının Ramazan Bayramı’nı kutladılar.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim