Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Kadın Kolları tarafından başlatılan “Umut Her Yerde” projesi kapsamında “Demokrasi, Adalet ve Barış” ismini verdikleri yolculuklarına Kastamonu’dan başladıklarını hatırlatan Fatma Köse, ilk olarak İYİ Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin de katıldığı ziyarette Köse, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ile görüştü. Köse, parlamenter sistemin bu ülkeye hızlı bir şekilde geri getirilmesi gerektiğini, bunun için de Millet İttifakı’nın devam etmesinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Çorum Şeker Fabrikası’nın özelleşmesiyle birlikte işsizliğin daha da arttığına dikkati çeken Köse, gençlerin işsiz olduğunu, sanayi kuruluşlarının sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, havaalanı, demiryolu gibi yatırımların olmamasının kentin önünü tıkadığını ifade etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Saadet Partisi’ni de ziyaret ederek Saadet Partili kadınlarla bir araya geldi. Köse, Saadet Partisi ziyaretinde “Hepimizin ortak amacı adil, eşit, hakkaniyetli bir Türkiye. Bunun için mücadele ediyoruz” dedi. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim