AKP Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Çorum Kafkas Kültür Derneği’nde büyük bir destek gördü.
Geçtiğimiz Cuma günü yapılan ziyarete, Çorum Kafkas Kültür Derneği Başkanı Mustafa Dalamanlı’nın yanı sıra Dernek Başkan Yardımcısı ve HGYD Başkanı Birkan Demirci, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Demirci, Mustafa Tümer, Uğur Urhan, Mehmet Bingöl ve Canan Çulha ile dernek üyelerinin yanı sıra yaklaşık 300 kişi katıldı.
Coşkuyla karşılanan ve büyük ilgi gören Milletvekili Adayı Ceylan, gerek seçim süreci, gerekse de ülke politikaları ile ilgili olarak düşüncelerini paylaştı. Ceylan, 7 Haziran seçimlerinde AKP’nin bir yol kazası yaptığını ve bu kazayı 1 Kasım’da telafi edeceğini dile getirdi.
7 Haziran’da milletin AKP’ye bir ders verdiğini belirten AKP Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, derslerine iyi çalıştıklarını ve 1 Kasım’da gülen taraf olacaklarını vurguladı. Çorum’da seçim çalışmalarını devam ettirdiğini anlatan Ceylan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Yol kazasını
telafi edeceğiz”
“7 Haziran’da bir seçim oldu ve bunun sonucunda parti olarak milletimiz bize bir ders verdi. 7 Haziran’dan AKP’ye halk tarafından bir uyarı verildi ve biz bu uyarıyı aldık, bu dersi aldık ve şimdi dersimize hazır bir şekilde 1 Kasım seçimlerine giriyoruz. 1 Kasım’da yeni bir seçim var. Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu ve şuanda Ahmet Davutoğlu önderliğinde millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Türkiye’de yaşayan tüm renklere hizmet etmek için buradayız. Hiçbir din, ırk ayrımı yapmadık, yapmayız da bizim görevimiz Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın haklarını korumak ve herkesin eşit düzeyde hizmet almasını sağlamak olduğunu kaydeden Ceylan, Türkiye’de istikrarın ve güvenin devam etmesi için 1 Kasım seçimlerini milat olarak görüyoruz. Yerinde sayan Türkiye’nin yeniden koşması için dönüm noktası kabul ediyoruz. Son yaptığımız seçim çalışmaların da da bu ışığı görüyoruz. Çorumlu hemşerilerimiz ve sizler tüm renkleriyle şuana kadar bir öncekinden daha çok sahip çıktılar. Biz de bunun karşılığında elimizden geldiğince Çorum’a hizmet ettik. 7 Haziran’da bir yol kazası yaptık ama 1 Kasım’da telafi edeceğiz. Şuana kadar uğramadığımız tek ilçemiz var o da Uğurludağ ilçemizdir. O hariç Çorum’un bütün ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza devam ettik. Bundan sonra da Uğurludağ ilçemizi de ziyaret edip daha çok merkezde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
Çorum Kafkas Kültür Derneği Başkanı Mustafa Dalamanlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ceylan’a seçim yarışında başarılar diledi.
Dalamanlı, “Çerkez toplumu olarak hiçbir ayrımdan yana olmadık, hiçbir kimseyi dininden yada ırkından dolayı dışlamadık. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan ve bu toprakları kendine yurt bilen her bir birey bizim için aynı değerde önemlidir. Türkiye’nin her bir karış toprağı bizim için önemlidir, bu topraklar hepimizin vatanıdır ve bu güzel vatanı kimler bölmek istiyorsa Çerkez toplumu her zaman o kişilerin karşısında olmuştur ve olacaktır” dedi.
Dalamanlı, Çerkez toplumu olarak içlerinden bir milletvekilinin çıkacak olmasının kendilerini gururlandırdığını, bu gururun da Ahmet Sami Ceylan’ın Çerkez olmasından ziyade, milletvekilliği görevini layıkıyla yapabilecek, dürüst, çalışkan ve azimli, Çorum’un yetiştirdiği ender siyasetçilerden biri olmasından kaynaklandığını dile getirdi. Dalamanlı, Çorum yerelden bir adayın seçilebilecek bir sıralamada bulunmasını Çorum adına da büyük bir şans olarak değerlendirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim