AK Parti’nin en önemli omurgasını oluşturan gençlik kollarının da bu misyon ve vizyona sahip gençlerden oluştuğunu dile getiren Rumi Bekiroğlu, “Bizler annelerimizden, babalarımızdan, büyüklerimizden aldığımız terbiyeyi, yani örf, anane ve kültürümüzü yaşatan bir gençliğiz. Bizler, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençliğiz. Sizlerinde bizler gibi bu terbiyeyi aldığınızı biliyoruz. İl Başkanı olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte her zaman sizlerin yanındayız” dedi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın birinci yılını doldurması dolayısıyla düzenlenen toplantıya katılarak, gençleri kutladı.
Burada partili gençlere hitaben bir konuşma yapan Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin bir siyasi parti olduğunu ancak özü itibariyle bir sivil toplum örgütü olduğuna dikkat çekerek, “O nedenle bizler burada sivil toplum örgütü temsilcisi olarak bulunuyoruz. Hal böyle olunca da görevimiz sadece siyaset yapmak, siyaset üretmek değil aynı zamanda da kendimize çevremize ve partimize faydası olduğunu düşündüğümüz faaliyetlerde bulunmaktır. Bu yapılan çalışmalarda partimizin misyonudur. Bu doğrultuda hareket etmeye ve çalışmalarımızı bu bağlamda yürütme devam edeceğiz” dedi.
Parti tüzüğüne uygun olarak yapacakları her çalışmada gençlere destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Bekiroğlu, konuşmasında şöyle dedi:
“AK Parti, vizyon ve misyon sahip kişilerin olduğu bir partidir. Sizlerde de kendisine ve çevresine sahip olan bu misyonu taşıyan gençlersiniz.
Bu misyonu taşırken de ünlü şairimiz Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi sağına soluna bakmadan ‘kim var?’ denildiğinde ‘ben varım’ deyip öne çıkan gençliğin temsilcisi olmaktır. Sizler de bu gençlerdensiniz.
İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte her zaman sizlerin yanındayız.
Partimizin tüzüğüne göre yapılan her faaliyetin yanındayız. Sizlerde bu bilince sahip olan gençlersiniz ve çalışmalarınızı bu şekilde devam ettiriyorsunuz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim