Önceki akşam Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Millî İttifak Aday Tanıtım Toplantısı’na Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici başta olmak üzere Büyük Birlik ve Millî Görüş camiasından çok sayıda kişi katıldı.
Arena Spor Salonu’na birlikte giren iki lider, partilileri yine birlikte selâmladılar. Büyük bir coşkunun yaşandığı tanıtım toplantısında iki partinin merhum iki lideri Necmettin Erbakan ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafları aynı afişte yer alırken, salondakiler tarafından sık sık “Milli İttifak-İktidar Olacak”, “Milli İttifak-Milli İktidar”, “Muhsin Başkan-Mücahit Erbakan” sloganları atıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından tüm illerden gelen Millî İttifak Milletvekili Adayları sahneye davet edilerek salondakilere tanıtıldı.
Millî İttifak’ın Çorum Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş, Yusuf Yıldız, Mehmet Baloğlu ve Osman Tavlı da Genel Başkanlar Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici’yle el ele katılımcıları selâmladılar.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim