Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne karşı millî iradeye sahip çıkan sivil toplum örgütlerine yönelik teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
AKP İl Başkanı Bekiroğlu bu kapsamda, kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıç’ı ziyaret etti.
Bazı AKP İl Yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette Bekiroğlu, 15 Temmuz’da yaşanan menfur darbe girişimine karşı sergiledikleri dik duruştan ötürü TÜMSİAD Şube Başkanı Kılıç’ın şahsında bütün Dernek üyelerine teşekkür etti.
Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Bekiroğlu, “15 Temmuz gecesi ve sonrasında çağrımıza kulak verip bizlere her anlamda destek olan sivil toplum kuruluşları önemli bir misyon üstlendiler. Gerek demokrasi nöbetlerinde katılımlarıyla gerekse sergiledikleri kararlılıkla darbeye asla ödün verilmeyeceğini bizlerle birlikte kanıtlayan tüm STK’larımıza şahsım ve teşkilatımız, aynı zamanda tüm Çorumlular adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
TÜMSİAD Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “15 Temmuz’da toplum olarak yaşadığımız kara gecenin ardından aydınlık sabaha ermenin hep beraber idrakini ve şükrünü yaşıyoruz. Duyarlı halkımız sayesinde, millî irade ve demokrasi bundan sonra da galip gelecektir. Toplum olarak kenetlenip şer güçlere karşı uyanık bir şekilde ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz.” şeklinde görüş belirtti. (Recep SERBES) 
Editör: TE Bilisim