Seçimler için hazırlıklarını sürdüren MHP’de 3 aday adayı daha başvuru yaptı. 7 Haziran seçimleri öncesinde partisinden istifa ederek MHP’ye geçen Av. Muhsin Kocasaraç, partinin tanınmış isimlerinden Ahmet Anak ve referandu öncesinde kurulan Alptürk TV’de sunuculuk yapan hemşehrimiz Hülya Diker dün milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.
MHP Genel Merkezi’ne giden Kocasaraç, Anak ve Diker başvurularını yaptıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bu kapsamda Kocasaraç ülkenin zor günler geçirdiğini belirterek tek başına iktidar hedefine kitlenen MHP’de elini taşın altına koyarak milletvekili aday adayı olduğunu vurguladı.
MHP’nin sevilen isimlerinden işadamı Ahmet Anak da ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde aday olduğunu vurguladı.
MHP Genel Merkezi’ne başvurusunu yapan Alptürk TV sunucusu hemşehrimiz Hülya Diker de yaptığı açıklamada sözün bittiği yerde olunduğunu kaydederek “Vakit çoğalarak alanlara çıkma vaktidir. Milliyetçi Hareket Partisi 26. Dönem Milletvekili aday adayı olan Bozkurt ve Asenaların yolları aydınlık olsun” diye konuştu.
(Volkan SINAYUÇ) 
Editör: TE Bilisim